Monday, February 28, 2011

:')

http://www.4shared.com/video/krYy1ray/Armada-Buka_Hatimu.html
Aku telah lelah mengikuti
Semua langkah kakimu
Dan mengharap bisa memiliki
Berbagai cara telah aku lakukan
Untuk hidupmu
Hingga aku mengorbankan hidupku

Buka hatimu
Bukalah sedikit untukku
Sehingga diriku
Bisa memilikimu

Betapa sakitnya
Betepa perihnya hatiku
Selalu dirimu tak menganggap ku ada

Sunday, February 27, 2011

patella draging-kpuasan teramat!

video
haha...ni la die....PATELA DRAGGING....time ni aku tngh blajar wif my otai bro...hehe...die la yg buat aku terjerumus dngn kpuasan ni....seriously....korang akan ketagih...lepas korg tngk:-
-pad lutut cair
-kesan calar kat pad lutut
-tayar tepi cair
-bau hangit tayar
-kesan cair pada tayar
n yg paling best....rase lutut bile cecah tar....perghhh!!!!!....hahaha

PUAS!!!!!!!!!...bahaye??...cube korg try sendiri...bahaye ke tak....hehehe....

Saturday, February 26, 2011

got strange feeling lately~...is it about my princess gumiho/piteri kota lumpur?

haih...kalu dah bosan klua ngan bro aku lah....haha...dapat laaa aku lupekan bnde yg aku rindu sebentar... :)
haih....mmg tak dapat nak nafi....susah betul kalu rindu kat org ni...otak aku ni dah kene virus rindu kot...hahaha....hurm...hurm...haih...sape boleyh kasi aku anti-virus??...oh!....mungkin jugak sbb aku dah tak on9 fb!...dah 2 hari dah :(....but...nevmind....myb diz is da best way for me to concntrate on study....jez let it b lah....hehe...ahah!.....u all surely not missing me rite??....haih...like usual la kan?...i jez the bad boy who doesnt hav any friends...huhuhu...wat ever lah...aku ade family!kompom my family luv me so much!...ko syg aku ke tak ade aku kesah?...haha...ok lah...yg mane syg aku tu bagus lah...aku kesah....trutamenye....GUMIHO......................................................

Thursday, February 24, 2011

hurm :) ruang ku my space....

haih....tak de org ke nak on9 ni???....pelik betul....hebat sngt ke fb tu???....aku rase myspace lg best....haih....mari la un9 myspace yok....

deactivate!!!not demolish!!!...i'll b back!!!

hurm....atas permintaan ramai....aku rase....mmg patut aku deactivate fb acc....bnde ni dah bnyk sngt buat aku lalai..sakitkan hati org je kje aku..elok lah tu aku tinggalkan fb!....hurm,..ape2 hal...kalu nak tngk aku....tngk je la kat gamba2 aku yg korg ade tag...hehe....alah..korg bukannye kesah aku ade ke tak....hurm...lg 1...kalu nak taw update aku jez bc kat sini...BLOG aku ni....tak pon myspace...hurm...to my PUTERI KOTA LUMPUR...i hope u enjoy on9 FB tanpa i :') ...kawan2...tak yah contact kat num aku...aku dah tuka numbur tepon(mula dari bulan march ni)....hurm....korg kalu nak contact aku...gune la posmen ke,burung merpati ke atau roket kertas...hehe....hurm...nothing much to say!....i hope u all enjoy on9 tanpa saya!...hehe....kalau rindu aku.......tunggu lah kalu hati aku nak bukak balik acc fb ni....dun worry...i'll b back...............................

Wednesday, February 23, 2011

berakhir sudah~ tp tak smestinye penamat...........

petikan dari novel *****-(aku ade ubah skit)
haih..berakhir la sudah fantasi aku........hurm...ape nak buat?...tu je jalan pnyelesaian yg aku ade...to my puteri kota lumpur...jngn abaikan rakyat...diorang perlukan kamu...diorang syg kamu..kalau bnyk sngt masalah..jngn gusar..putera shah alam ade ntok mmbntu mu..........putera yg kat lumut ni dah tak brape nak dapat membantu kamu :)...nak happy kan kamu apatah lagi.....tak sangke cerite ni brakhir mcm ni...tp...harap ade season 2 ke pulak nnt kan...haha...mmg kne beli la novel ni nnt...hurm...puteri kota lumpur...tunggu musim ke-2 ye?!...

Monday, February 21, 2011

malam ni aku tak de mood...(lagenda budak lumut)

aku takde mood sebab die...kalu hari2 aku tak pk pasal die tak boleyh ke?...knape ye?...kalu ayu bc blog ni...harap ayu faham...haih...aku tak boleyh buat ape2 slagi aku kat lumut....hurm...tp knape die nak sangat kat azmi tu ye???....ape yg spesel sngt mamat tu??....hebat sangat ke die??...ape yg die dah buat sampaikan ayu tergile2 kat die??...ape kekurangan aku??...haih....aku jd tak happy mcm ni sbb die jugak....janji manis2 ngan aku dulu....bile aku dah sayang die....die boleyh pulak nak kat azmi tu??.....hargh!!!!....tension! -KASYAH-

Sunday, February 20, 2011

aku dah boleyh ankat moto ni cash!

 model : Suzuki fx-R 150cc 4-stroke
harga dlm 3.5K


model : Yamaha TZM 150cc 2-stroke
harga dalam 2.5K-3K++

dua bijik moto ni aku dah buleyh beli dah...haih...tp bile fikir balik....rasenye better b patient...kumpul duit lagi sikit....da dapat 250cc...so~....lek lek lu!haha...zz-R !!!!

Saturday, February 19, 2011

lame tak jumpa!

Hariz Aku & Muse
haih...kawan...lame tak jumpe lah!...bile nak g pantai lg ni???....lepak2...nek moto beso....hehe...tp tnggu aku kua moto beso jugak...nnt g same2....kejap jek...tak lame....hurm....lame la tak jumpe korg...haih....

Friday, February 18, 2011

puteri kota lumpur a.k.a princess gumiho~

hahaha.....watak puteri ni bukan aku sje buat...die mmg ade dalam idup aku...knape aku bg name puteri kota lumpur?...sbb die mmg org KL tulen la...hihihi...haih....this pu3 tak macam puteri lain jez stay in the castle goyang kaki...die mmg rajin....rajin ntok keja ape yg die nak...hurm...die mmg seorg pu3 yg hebat....walaupun kerajaan die mngalami konflik...tp die tetap dapat bertahan...haih...aku nak sngt tlg kerajaan die....tp aku ade urusan yg harus diselesaikan di LUMUT jajahan takluk Perak...ayahanda ku sultan kerajaan bukit kiara meletak harapan yg tinggi terhadapku...hurm..pastinya aku takkan menghampakan beliau....hurm...nak citer lebih2...ape korg kate pulak kan?? :) ...so...aku citer ni je lah...bhaye korg ni....nak tngk gmba pu3 tu?...hish!...tak leyh letak...nnt die murka....hahahaha

Monday, February 14, 2011

mr.pinky masok spital!!!!!

OMG!...huhuhu...harap2 die takde pape....harap2 die jez semput2 biase....tp~....doctor suspect jantung berlubang woa!....risau lah....mari lah kite same2 doakan ntok mr pinky ok?!....hish....

the picture on my table

the picture on my table......hurm....this pic is just an ordinary pic....but....this is the thing that give me a strength to wake up early....hehe...its like have an energy to make me stand up and go to it every morning...haha...sounds funny right?...takpe2...taknak caye sudah.....what?the person on that pic?...haha...should i tell u all?...haha....hurm...no need lorh...korg pun tau kan?....haih...this pic is too special for me....because its my birthday present actually...and...its a give from my princess....hahaha....puteri kota lumpur....haih....hurm...picture and the surat inside it mmg aku akan jg sampai aku mati!...

pemandangan senja kat unikl-mimet

pemandangan kat kampus aku time senja mmg cun habis!....kalu tak caye korg dtg la kat kampus aku...hohoho....bile senja sunyi jek...tenang...aman....damai....time2 mcm ni la bwat aku tringt kat princess aku kat kl tu...hehe....

Sunday, February 13, 2011

Assignment manyak woaaaa!!!

hahaha....asgnmnt manyak da anta da....cme tnggl lagi 2 jek blum siap...hahaha....1 lagi projek bengkel...haha....

Saturday, February 12, 2011

moto pink :)

moto ni name die mr.pinky...tp name tu baru jek aku bg....sbb da tuka kaler kan~....hurm...motor ni laki tau...bukan pompuan!....beliau dah banyak berjasa kat family aku...haha....ye lah kan...beliau berkhidmat sejak tahun 1990...aku pon blom lahir....beliau ni mmg hebat!...kuat!...dan pantas(dalam geng 100cc lah)....lek jek dari KL ayah balik kampung ke sg.besar(dkat2 ngan sabak bernam)...ULANG ALIK TU~...hahaha...cekang tak cekang la kan...hahaha....bnyk lagi nak citer pasal beliau...tp...nanti lah sambung yek...nak amek bju kat dobi...bye :)

done!

karok n nasi goreng chicken chop~

karok smalam ngan haziq n ikram....haha....mmg puas lerh...org blanje kan??...mmg best~...sampai halkum nak tkelua lah!...hahaha....nasi goreng chicken chop!...haha....1st time woa jumpe...ta pena lg aku jmpe nasi goreng chicken chop ni..skali cube..sdap woa....

haih....

erk...payah gak nak wat kalu line mcm harem!~~....tenshion~

My first post!!!!~

hohoho....saje cube2...nak try rase best sngt ke buat blog ni...haha....hurm...tngh study cmne nak gune ni haaa....sape yg terer tu ajo2 la aku ye??...haha....